Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sfantul Spiridon-Subesti din Campulung Muscel, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Campulung Muscel, Romania precum: adresa Biserica Sfantul Spiridon-Subesti, cum ajung la Biserica Sfantul Spiridon-Subesti, program Biserica Sfantul Spiridon-Subesti, preturi Biserica Sfantul Spiridon-Subesti, poze Biserica Sfantul Spiridon-Subesti, localizare pe harta Biserica Sfantul Spiridon-Subesti si alte detalii Biserica Sfantul Spiridon-Subesti.

  • Locatie: Campulung Muscel, Arges, Romania

Biserica Sfantul Spiridon-Subesti din Campulung este un monument istoric situat pe strada Alexandru Nicolae Voievod nr. 49.

A fost inaltata intre anii 1551-1552 si reconstruita din temelie in anul 1779, in vremea lui Alexandru Ipsilanti, de catre arhimandritul Dositei, staret al Manastirii Negru Voda din Campulung. Numele sau provine de la breasla subarilor.

Pictura bisericii trimite la Manastirea Hurezi, stilul brancovenesc rasarind parca si pe aceste meleaguri. Usile diaconesti de acces in altar sunt originale si pictate.

Lacasul de cult poarta hramul “Intrarea in biserica a Maicii Domnului”.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Campulung Muscel, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sfantul Spiridon-Subesti?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Campulung Muscel