Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Targu Jiu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Targu Jiu, Romania precum: adresa Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel, cum ajung la Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel, program Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel, preturi Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel, poze Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel, localizare pe harta Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel si alte detalii Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel.

  • Locatie: Targu Jiu, Gorj, Romania

Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel se afla pe axul Caii Eroilor si a fost integrata creatiei brancusiene, realizand o legatura intre elementele ansamblului sculptural.

Ridicata pe locul unei alte biserici ce data din anul 1777, cladirea a fost reconstruita intre anii 1927 si 1938 si inaugurata o data cu complexul executat de Brancusi, 7 noiembrie 1937. Pictura in stil neobizantin a fost executata in fresca de catre pictorul gorjean Iosif Keber, iar lucrarile au fost urmarite de arhitectii Ion Antonescu, Anghel Paunescu si Iulius Doppellreiter.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Targu Jiu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.