Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril din Satulung din Sacele, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sacele, Romania precum: adresa Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril din Satulung, cum ajung la Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril din Satulung, program Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril din Satulung, preturi Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril din Satulung, poze Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril din Satulung, localizare pe harta Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril din Satulung si alte detalii Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril din Satulung.

  • Locatie: Sacele, Brasov, Romania

Biserica Sfintii arhangheli Mihail si Gavril din Satulung, judetul Brasov, a fost construita din caramida, pe locul unei biserici mai vechi. Planul treflat si pridvorul de influenta brancoveneasca, ale carui arcade au fost initial deschise, demonstreaza influenta arhitecturii religioase din Tara Romaneasca.

Volumetria bisericii, silueta elansata, cu turnul clopotnita deasupra pridvorului si decoratia exterioara cu pilastri dubli si capiteluri compozite (modificate ulterior) sunt tributare barocului transilvanean.

Pictura interioara a fost executata in fresca, dupa canoanele stilului bizantin, de zugravii Ioan Brabuc si Iosif Barbuc.

Biserica a fost pictata si in exterior, asa cum se poate observa la nivelul superior al zidurilor, de pictori din Scheii Brasovului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sacele, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril din Satulung?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Residence Ambient
Brasov, Brasov

Vezi pagina unitatii de cazare Residence Ambient

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.