Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena din Predeal, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Predeal, Romania precum: adresa Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena, cum ajung la Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena, program Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena, preturi Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena, poze Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena, localizare pe harta Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena si alte detalii Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena.

  • Locatie: Predeal, Brasov, Romania

Acest edificiu este situat pe Bulevardul Mihail Saulescu din Predeal.

Piatra de temelie a bisericii a fost asezata la data de 15 martie 1991 de catre IPS Parinte Mitropolit Antonie Plamadeala, lucrarile de constructie durand 11 ani.

Biserica a fost inaltata sub hramul "Sfintii Imparati Constantin si Elena&quot, in inima orasului Predeal. Intre anii 2004 – 2007 s-a realizat pictura bisericii, in stil neobizantin, de catre pictorii Marcel si Daniel Codrescu. Interiorul bisericii apartine stilului fresco, prin altar si piese de decor.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Predeal, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Residence Ambient
Brasov, Brasov

Vezi pagina unitatii de cazare Residence Ambient

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.