Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena – Vergului din Bucuresti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bucuresti, Romania precum: adresa Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena – Vergului, cum ajung la Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena – Vergului, program Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena – Vergului, preturi Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena – Vergului, poze Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena – Vergului, localizare pe harta Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena – Vergului si alte detalii Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena – Vergului.

  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena este situata in Piata Eudoxiu Hurmuzachi – Piata Muncii, la intersectia Soselei Mihai Bravu cu Bulevardul Basarabia.

Biserica actuala ii are drept ctitori principali pe Maresalul Ion Antonescu si pe sotia sa Maria Antonescu, fiind ridicata intre anii 1942-1949, prin stradania preotului Constantin Sarbu, ajutat de doctor Victor Gomoiu, I. Constantinescu, D. Poenaru, S. Anghel, ca si de alti enoriasi din cartierul Bariera Vergului.

Lucrarile de pictura interioara, realizate de pictorul Eremia Profeta s-au desfasurat intre anii 1962 si 1964, prin purtarea de grija a Patriarhului Justinian si a noului preot paroh Constantin Nichita.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bucuresti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena - Vergului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel Eos
Bucuresti, Bucuresti

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel Eos

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.