Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sfintii Voievozi Mihail si Gavril din Herasti din Comana, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Comana, Romania precum: adresa Biserica Sfintii Voievozi Mihail si Gavril din Herasti, cum ajung la Biserica Sfintii Voievozi Mihail si Gavril din Herasti, program Biserica Sfintii Voievozi Mihail si Gavril din Herasti, preturi Biserica Sfintii Voievozi Mihail si Gavril din Herasti, poze Biserica Sfintii Voievozi Mihail si Gavril din Herasti, localizare pe harta Biserica Sfintii Voievozi Mihail si Gavril din Herasti si alte detalii Biserica Sfintii Voievozi Mihail si Gavril din Herasti.

  • Locatie: Comana, Giurgiu, Romania

Biserica Sfintii Voievozi Mihail si Gavril din Herasti a fost construita in 1644 de Elina, doamna lui Matei Basarab si de fratii ei Udriste si Cazan Nasturel.

Potrivit pisaniei in 1833, Milos Obrenovici, principele Serbiei, noul propietar al mosiei si casei Herasti, a daruit lacasului un clopot mare si a facut renovari. In biserica se pastreaza icoane de lemn datate 1868 si un potir vechi din argint cu o parte din vechea pecete a familiei Nasturel.

In peretele exterior se pot vedea pietrele de mormant ale lui Radu Postelnicu Nasturel si ale altor membri ai familiei. In curte se afla mormantul fratelui lui Milos Obrenovici, Milan I Obrenovici, care a domnit peste o parte a Serbiei. Mormantul are forma unui sarcofag din piatra, cu pilastri si sculpturi, avand deasupra o placa de marmura cu inscriptii.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Comana, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sfintii Voievozi Mihail si Gavril din Herasti?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.