Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica St Martin in the Fields din Londra, Marea Britanie. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Londra, Marea Britanie precum: adresa Biserica St Martin in the Fields, cum ajung la Biserica St Martin in the Fields, program Biserica St Martin in the Fields, preturi Biserica St Martin in the Fields, poze Biserica St Martin in the Fields, localizare pe harta Biserica St Martin in the Fields si alte detalii Biserica St Martin in the Fields.

Biserica St Martin-in-the-Fields din Londra se afla pe partea de nord-est a Trafalgar Square si este una dintre cele mai cunoscute biserici din oras. Biserica a fost cladita pe locul unei biserici ce a existat aici in secolul al 13-lea. A fost reconstruita in anul 1542 sub domnia lui Henric al VIII-lea.

Biserica actuala a fost construita intre anii 1721-1726 pentru a inlocui biserica medievala care ajunsese in paragina. Biserica a fost proiectata de catre arhitectul scotian James Gibbs. Gibbs a fost primul arhitect care a combinat cu succes un frontonul gen templu Palladian cu o biserica cu clopotnita in stil medieval. Turla este bine proportionata, cu porticul magnific sustinut de opt coloane corintice. Interiorul este frumos decorat, cu tavan boltit, executat de Giovanni Battista Bagutti si Wilkins.

St. Martin-in-the-Fields a fost biserica parohiala oficiala a Palatului Buckingham si a Palatul St James. In partea stanga a altarului principal se afla strana regala iar Stema Regatului Unit infrumuseteaza tavanul.Basorelieful mare de pe fronton prezinta stema regala. Cripta bisericii este ocupata astazi de un restaurant-cafenea si un magazin de suveniruri. Cripta, accesibila pe partea de nord, este utilizata pentru expozitii temporare de arta moderna.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Londra, Marea Britanie? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica St Martin in the Fields?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.