Vizualizezi pagina obiectivului turistic Bulevardul Croisette din Cannes, Franta. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cannes, Franta precum: adresa Bulevardul Croisette, cum ajung la Bulevardul Croisette, program Bulevardul Croisette, preturi Bulevardul Croisette, poze Bulevardul Croisette, localizare pe harta Bulevardul Croisette si alte detalii Bulevardul Croisette.

  • Locatie: Cannes, Coasta de Azur, Franta

Centrul activitatii turistice din Cannes este Boulevard de la Croisette, care se extinde spre est de Palais des Festivals de-a lungul Rade de la Cannes, cu a sa plaja de nisip fin. Bulevardul ofera o vedere magnifica a golfului si Insulelelor Lerin. Artera este dominata de hoteluri de lux – unele din perioada Belle Epoque – si magazine de inalta clasa. In portul de iahturi se afla nava pirat Neptun, construita ca fundal pentru un film de aventura. Sectiunea de est a bulevardului se apleaca spre sudul Parcului de La Roseraie, subliniaza aspectul nou al portului din Port Pierre Canto si se termina la capatul de sud al Pointe de la Croisette, langa Port du Palm-Beach. Pe partea de est a peninsulei, placutul Boulevard Eugène-Gazagnaire, cu plaja sa fina, duce spre nord, catre Port du Moure Rouge.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cannes, Franta? Doresti sa te cazezi in apropiere de Bulevardul Croisette?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Una dintre cele mai la modă străzi de pe Riviera Franceză, acest bulevard bordat cu palmieri si vile opulente, buticuri de lux și hoteluri luxoase Belle Epoque, precum legendarul InterContinental Carlton Cannes, o capodoperă a arhitecturii Art Nouveau proiectată de Charles Dalmas,este centrul activității turistice din Cannes. Bulevardul Croisette se întinde de la Palais des Festivals(Palatul Festivalurilor) până la minunata La Roseraie (grădina de trandafiri) de la Square du 8 Mai 1945. De-a lungul acestei întinderi de doi kilometri, promenada de pe malul mării este un loc minunat pentru plimbări și admirarea magnificelor vederi la mare. Un lucru de reținut: majoritatea plajelor de-a lungul acestei întinderi sunt private.Un trenulet de vacanta plimba turistii in lungul falezei cu un tur de oras.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum 2 luni

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.