Vizualizezi pagina obiectivului turistic Bulevardul La Rambla din Barcelona, Spania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Barcelona, Spania precum: adresa Bulevardul La Rambla, cum ajung la Bulevardul La Rambla, program Bulevardul La Rambla, preturi Bulevardul La Rambla, poze Bulevardul La Rambla, localizare pe harta Bulevardul La Rambla si alte detalii Bulevardul La Rambla.

  • Locatie: Barcelona, Catalonia, Spania
  • Transport - metrou: Catalunya, Liceu sau Drassanes

La Rambla este principala artera din centrul Barcelonei, care se intinde spre nord-vest incepand de la Monumentul lui Columb, de langa port. Sectiunea lunga de 1.180 de metri pana la Piata Catalunia este ornata cu platani si, cu zona sa pietonala mare flancata de de un drum ingust pe fiecare parte, reprezinta un loc preferat pentru o plimbare, fiind una din atractiile principale ale Barcelonei.

La dreapta (nord-est) se afla Barri Gotic iar la stanga (sud-vest) se afla Barri Xino. Pe langa pietele de flori si de pasari, pe Rambla mai intalnim si un numar considerabil de standuri de carti si ziare, restaurante si cafenele cu mese in aer liber. Artistii si muzicienii stradali precum si alti interpreti spontani contribuie la atmosfera distincta de aici. Dar aveti grija sa nu va implicati in niciun joc de noroc! Din pacate, este adevarat faptul ca hotii de buzunare si trisorii gasesc prazi bune aici.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Barcelona, Spania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Bulevardul La Rambla?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 4.5 / 5 (bazat pe 2 calificative)
Corina Dumitru

corina-dumitru

Bulevard Las Ramblas este o stradă mare pentru plimbari atat ziua cat si seara, cu multe terase unde poti lua masa. Insa, aveti grija la hotii de buzunare si nu numai!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 8 ani

Dimancea Madalina

dimancea-madalina

Rambla este unul dintre simbolurile Barcelonei. Puteti ajunge acolo folosind autobuzele 14, 56 sau 91. Inca de la primele ore ale diminetii si pana tarziu in noapte, Rambla este plina de viata si culoare. Veti gasi statui vii, cersetori, acrobati, portretisti, vanzatori de ziare si flori, precum si multi, dar foarte multi turisti. Numele arterei provine din arabescul “raml” care se traduce prin “parau sezonier, albie secata”. Este alcatuit din 6 parti: Rambla de Canaletes( prima portiune in care veti gasi si Font de Canaletes, Farmacia Nadal ce dateaza din 1850), Rambla dels Estudis ( Academia Regala de Stiinte si Arta, Teatrul Poliorama, Casa Manuela Xiques, Casa Joan Serra, Palau Moja si Eglesia de Betlem), Rambla de les Flors( cu celebra la Boqueria si Casa dels Paraigues), Rambla del Centre ( cu Gran Teatre del Liceu), Rambla de Santa Monica ( aici gasiti Muzeul de Ceara si Monumentul lui Columb) si Rambla del Mar ( un pod care face legatura intre Maremagnum si Acvariu).

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Bancu Ileana

bancu-ileana

Artera pietonala in centrul Barcelonei,plina de farmec si mereu animata ,Rambla,leaga Piata Columb de Piata Catalunia.Stada este plina de standuri cu tot felul de suveniruri si flori,artisti ambulanti si terase.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproape 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.