Vizualizezi pagina obiectivului turistic Bustul lui Decebal de pe Dunare din Orsova, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Orsova, Romania precum: adresa Bustul lui Decebal de pe Dunare, cum ajung la Bustul lui Decebal de pe Dunare, program Bustul lui Decebal de pe Dunare, preturi Bustul lui Decebal de pe Dunare, poze Bustul lui Decebal de pe Dunare, localizare pe harta Bustul lui Decebal de pe Dunare si alte detalii Bustul lui Decebal de pe Dunare.

  • Locatie: Orsova, Mehedinti, Romania

Fiu al lui Scorillo si succesor al lui Duras-Diurpaneus, Decebal (87-106) ocupa tronul Daciei intr-un moment in care tendintele expansioniste ale Imperiului Roman, care-si stabilise durabil frontiera pe linia Dunarii, se accentuau rapid.

Figura lui Decebal, sculptata in stanca, este asezata la varsarea raului Mraconia in Dunare si se poate vedea de pe DN 57, care leaga Eselnita de Dubova si, de asemenea, poate fi vazuta de pe Dunare. Bustul este amplasat aici ca o replica a monumentului Tabula Traiana ce se afla la cateva sute de metri in aval, pe tarmul sarbesc al Dunarii.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Orsova, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Bustul lui Decebal de pe Dunare?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.