Vizualizezi pagina obiectivului turistic Busturile din Bronz ale Gimnastelor din Deva din Deva, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Deva, Romania precum: adresa Busturile din Bronz ale Gimnastelor din Deva, cum ajung la Busturile din Bronz ale Gimnastelor din Deva, program Busturile din Bronz ale Gimnastelor din Deva, preturi Busturile din Bronz ale Gimnastelor din Deva, poze Busturile din Bronz ale Gimnastelor din Deva, localizare pe harta Busturile din Bronz ale Gimnastelor din Deva si alte detalii Busturile din Bronz ale Gimnastelor din Deva.

  • Locatie: Deva, Hunedoara, Romania

Cele 15 sculpturi din fata Salii Olimpia din Deva ilustreaza 11 gimnaste si 4 antrenori si sunt creatia artistului Ioan Seu.

Busturile gimnastelor realizate in bronz au inaltimea de 42-43 cm inaltime si cantaresc 20-23 kg. Sunt amplasate pe socluri de granit cu inaltimea de 1,80 m, fiind luminate de reflectoare.

Statuile au fost dezvelite la data de 15 mai 2008.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Deva, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Busturile din Bronz ale Gimnastelor din Deva?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

O initiativa buna materializata foarte frumos! Din pacate ne fac sa vedem si restul: nu mai avem gimnaste de talia lor!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Vila Royal
Deva, Hunedoara

Vezi pagina unitatii de cazare Vila Royal

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.