Vizualizezi pagina obiectivului turistic Capela Dal Pozzo din Pisa, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pisa, Italia precum: adresa Capela Dal Pozzo, cum ajung la Capela Dal Pozzo, program Capela Dal Pozzo, preturi Capela Dal Pozzo, poze Capela Dal Pozzo, localizare pe harta Capela Dal Pozzo si alte detalii Capela Dal Pozzo.

  • Locatie: Pisa, Toscana, Italia

Capela Carlo Antonio Dal Pozzo este una din cele trei capele care se afla in incinta Campo Santo din Pisa, localizata pe latura estica. Capela Dal Pozzo a fost comandata de catre Arhiepiscopul din Pisa, Carlo Antonio Dal Pozzo, in anul 1594. Capela are un altar dedicat Sf Ieronim si un mic dom asemanator Parthenonului din Roma.

In anul 2009, capela a fost inzestrata cu moastele a unsprezece apostoli, doua fragmente din Adevarata Cruce, un spin din coroana de spini a lui Hristos si o bucata mica din rochia Fecioarei Maria. In interior sunt expuse in doua vitrine, obiecte de cult care au apartinut Domului din Pisa.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pisa, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Capela Dal Pozzo?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Micul Parthenon din partea estica a Camposanto Monumentale,Capela Carlo Antonio Dal Pozzo(Arhiepiscop de Pisa),pe langa altarul Sfantului Ieronim este inzestrat cu relicve sfinte si obiecte de cult expuse in doua vitrine.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.