Vizualizezi pagina obiectivului turistic Capela Sf. Maria din Constantinopol din Praiano, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Praiano, Italia precum: adresa Capela Sf. Maria din Constantinopol, cum ajung la Capela Sf. Maria din Constantinopol, program Capela Sf. Maria din Constantinopol, preturi Capela Sf. Maria din Constantinopol, poze Capela Sf. Maria din Constantinopol, localizare pe harta Capela Sf. Maria din Constantinopol si alte detalii Capela Sf. Maria din Constantinopol.

  • Locatie: Praiano, Coasta Amalfi, Italia

Aceasta capela mica este mentionata in documentele vremii , deoarece in anul 1700 a servit drept loc de intalnire liturgica pentru Congregatia Santa Maria. Din punct de vedere arhitectural, structura are o singura nava acoperita de o bolta si nu are absida.

Altarul mare este lucrat cu stuc si este decorat cu un tablou mare. Pe partea din stanga a altarului, este intrarea intr-o sacristie mica. Doua altare in stuc sunt aranjate in capela cu doi sfinti patroni, Sf. Luca si Sf. Gennaro. Clopotnita cu un clopot mic se afla deasupra pronaosului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Praiano, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Capela Sf. Maria din Constantinopol?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.