Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cartierul Albaicin din Granada, Spania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Granada, Spania precum: adresa Cartierul Albaicin, cum ajung la Cartierul Albaicin, program Cartierul Albaicin, preturi Cartierul Albaicin, poze Cartierul Albaicin, localizare pe harta Cartierul Albaicin si alte detalii Cartierul Albaicin.

  • Locatie: Granada, Andalucia, Spania

El Albaicín este vechiul cartier maur al orasului. Situat pe un deal cu vedere la Alhambra, locul ofera peisaje spectaculoase, un exemplu fiind celebrele gradini de trandafiri ale palatului. Monarhii Zirid si-au stabilit aici resedinta, in secolul 11, desi in prezent sunt putine urme, in afara de unele resturi faramitate ale zidului (inclusiv sectiunea care a fost folosita pentru a incercui Albaicin si portile El Arco de las Pesas, Monaita si Elvira).

Biserica San Nicolás merita drumul prin Albaicin pentru a admira privelistea Alhambra si Generalife cu Sierra Nevada zarindu-se pe fundal. Bill Clinton a vizitat recent acest loc in timpul unei excursii in Spania; se pare ca el a mai fost acolo o data in zilele studentiei sale si nu a uitat niciodata acest loc magnific. In apropiere se afla Biserica San Salvador situata pe situl Marii Moschee din Granada, cu o curte si decoruri arabe, in timp ce in fata se gaseste biserica San Juan de los Reyes, cu minaretul original, datand din secolul 13.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Granada, Spania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cartierul Albaicin?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Un trenulet turistic va plimba prin acest cartier incarcat de istorie si aritectura traditioala o zi in schimbul a 8 euro.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ un an

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.