Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cartierul Juderia din Cordoba, Spania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cordoba, Spania precum: adresa Cartierul Juderia, cum ajung la Cartierul Juderia, program Cartierul Juderia, preturi Cartierul Juderia, poze Cartierul Juderia, localizare pe harta Cartierul Juderia si alte detalii Cartierul Juderia.

  • Locatie: Cordoba, Andalucia, Spania
  • Adresa: Nord-Vest de Orasul Vechi

Pe partea de nord a Camposanto se afla Judería, vechiul cartier evreiesc din Córdoba. Cu stradutele sale inguste, casele albe, terasele cu flori si pietele sale mici si animate, cartierul are o atmosfera foarte distinctiva. In Plaza de las Bulas este Casa Zoco, o casa din secolul 16, in prezent ocupata de Muzeul Taurino, care are doua sectiuni dedicate artizanatelor de pielarie si argintarie, asta pe langa sectiunea principala privind luptele cu tauri, ce include prezentarea echipamentelor de lupta cu tauri si amintiri ale celebrilor toreadori nascuti in Córdoba, cum ar fi Lagartijo, Machaco, Guerrita, Manolete si El Cordobes. La nord de Muzeul Coridelor se gaseste Sinagoga (1315), una dintre cele mai vechi sinagogi din Spania. Astazi este un muzeu si nu mai are functie religioasa. La nord de Sinagoga Córdoba este Puerta de Almodóvar, o poarta maura bine conservata, chair la intrarea in ghetoul vechi.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cordoba, Spania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cartierul Juderia?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.