Vizualizezi pagina obiectivului turistic Casa Kaliopa din Ruse, Bulgaria. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ruse, Bulgaria precum: adresa Casa Kaliopa, cum ajung la Casa Kaliopa, program Casa Kaliopa, preturi Casa Kaliopa, poze Casa Kaliopa, localizare pe harta Casa Kaliopa si alte detalii Casa Kaliopa.

  • Locatie: Ruse, Ruse, Bulgaria

Un alt punct de reper interesant din Ruse este “Muzeul stilului de viata urbana”, numit si Kaliopa Casa, construita in anul 1964.

Muzeul expune interiorul unei case, a unui bogatas din Ruse de la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului al XX-lea si frumoasele picturi expuse la etajul al doilea, realizate de pictorul austriac Charles Schausberg.

Interioarele muzeului reprezinta: un salon, o camera de zi, o sala de muzica si un dormitor cu mobilier din Viena, colectii de vesminte urban, de bijuterii si alte accesorii, tacamuri din argint de China, care marcheaza schimbarile prezente in viata de zi cu zi a cetatenilor orasului Ruse. Primul pian importat in Bulgaria de la Viena poate fi vazut aici.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ruse, Bulgaria? Doresti sa te cazezi in apropiere de Casa Kaliopa?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.