Vizualizezi pagina obiectivului turistic Casa Memoriala Alexandru Sahia din Calarasi, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Calarasi, Romania precum: adresa Casa Memoriala Alexandru Sahia, cum ajung la Casa Memoriala Alexandru Sahia, program Casa Memoriala Alexandru Sahia, preturi Casa Memoriala Alexandru Sahia, poze Casa Memoriala Alexandru Sahia, localizare pe harta Casa Memoriala Alexandru Sahia si alte detalii Casa Memoriala Alexandru Sahia.

  • Locatie: Calarasi, Calarasi, Romania

Casa memoriala Alexandru Sahia se afla in localitatea Manastirea, judetul Calarasi si este chiar casa parinteasca a scriitorului Sahia (1908 – 1937). Casa a fost deschisa pentru public in anul 2002, in urma unor lucrari de renovare care au durat mai multi ani.

Casa este impartita in patru incaperi si prezinta interioarele de epoca reprezentative pentru viata intelectualitatii din mediul rural din primele decenii ale secolului al XX-lea: mobilier, stergare si scoarte, ceramica populara, bucataria, camara cu unelte gospodaresti.

La loc de cinste se afla biblioteca scriitorului ce cuprinde si ziare si reviste la care acesta a colaborat, documente si fotografii ilustrand viata acestuia.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Calarasi, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Casa Memoriala Alexandru Sahia?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.