Vizualizezi pagina obiectivului turistic Casa Memoriala Antonio Smareglia din Pula, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pula, Croatia precum: adresa Casa Memoriala Antonio Smareglia, cum ajung la Casa Memoriala Antonio Smareglia, program Casa Memoriala Antonio Smareglia, preturi Casa Memoriala Antonio Smareglia, poze Casa Memoriala Antonio Smareglia, localizare pe harta Casa Memoriala Antonio Smareglia si alte detalii Casa Memoriala Antonio Smareglia.

  • Locatie: Pula, Istria, Croatia
  • Adresa: Augustov prolaz 3

Casa memoriala a muzicianului Antonio Smareglia (1854-1929) din Pula a fost inaugurata cu ocazia a 150-a aniversare a nasterii compozitorului, in anul 2004. In spatiul expozitional vizitatorii pot admira materialul si documentatia referitoare la viata si activitatea muzicianului, care a lasat o amprenta importanta asupra muzicii din Europa Centrala. Compozitiile sale, cunoscute din anul 1875, au fost interpretate in Milano, Paris, Florenta, Trieste, Viena, Praga, Dresda, Venetia, Pula, Rijeka si in multe alte orase europene.

Acest muzeu expune fotografii, picturi si alte opere de arta dedicate vietii compozitorului, daruite de artisti distinsi. Expozitia este insotita de un catalog in diferite limbi. Expozitia permanenta este situata la parter. Aceasta dispune de scrisori, fotografii, partituri muzicale, inregistrari audio, publicatii, picturi, grafica, etc, care permit oaspetilor ss se familiarizeze cu viata compozitorului si opera sa. Sunt expuse fotografii si opere de arta dedicate compozitorului, precum si oportunitati pentru vizitatori pentru a asculta inregistrari audio si video ale unor compozitii semnate de Smareglia.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pula, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Casa Memoriala Antonio Smareglia?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.