Vizualizezi pagina obiectivului turistic Casa Memoriala Liviu Rebreanu din Stefanesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Stefanesti, Romania precum: adresa Casa Memoriala Liviu Rebreanu, cum ajung la Casa Memoriala Liviu Rebreanu, program Casa Memoriala Liviu Rebreanu, preturi Casa Memoriala Liviu Rebreanu, poze Casa Memoriala Liviu Rebreanu, localizare pe harta Casa Memoriala Liviu Rebreanu si alte detalii Casa Memoriala Liviu Rebreanu.

  • Locatie: Stefanesti, Arges, Romania

Casa memoriala Liviu Rebreanu este situata in comuna argeseana Stefanesti, in casa in care a locuit marele prozator si a fost inaugurata la data de 27 mai 1969.

Muzeul cuprinde obiecte si piese de mobilier care au apartinut romancierului, biblioteca autorului, reviste si manuscrise.

Casa care adaposeste muzeul a fost inaltata la inceputul secolului al XX-lea si a fost achizitionata de catre Rebreanu in anul 1930. Acesta a locuit aici pana la 1 septembrie 1944, cand a incetat din viata la varsta de 59 de ani. A fost inmormantat in cimitirul Belu din Bucuresti.

Liviu Rebreanu s-a nascut la 27 noiembrie 1885 in comuna Tarlisua din judetul Bistrita Nasaud si a fost un important romancier, dramaturg si academician roman.

In actuala casa memoriala a scris, alternativ cu locuinta din Bucuresti, romanele: "Rascoala, “Jar”, “Gorila” si “Amandoi”.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Stefanesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Casa Memoriala Liviu Rebreanu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.