Vizualizezi pagina obiectivului turistic Casa Memoriala Simion Florea Marian din Suceava, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Suceava, Romania precum: adresa Casa Memoriala Simion Florea Marian, cum ajung la Casa Memoriala Simion Florea Marian, program Casa Memoriala Simion Florea Marian, preturi Casa Memoriala Simion Florea Marian, poze Casa Memoriala Simion Florea Marian, localizare pe harta Casa Memoriala Simion Florea Marian si alte detalii Casa Memoriala Simion Florea Marian.

  • Locatie: Suceava, Suceava, Romania

Casa memoriala Simion Florea Marian este situata in centrul municipiului Suceava si a fost cumparata de marele etnograf si folclorist cu banii proveniti din premiul acordat, in anul 1883, de Academia Romana, pentru lucrarea Ornitologia Poporana Romana.

Casa a fost donata statului de catre fiica lui Simion Florea Marian impreuna cu un fond memorial si documentar format din mobilier de epoca, fotografii si tablouri, carti, obiecte personale, manuscrise, documente familiale, personale, culturale, istorice, partituri muzicale.

Casa a fost inclusa pe Lista monumentelor istorice din judetul Suceava din anul 2004, avand amplasat in fata un bust de bronz al lui Simion Florea Marian din anul 1935.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Suceava, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Casa Memoriala Simion Florea Marian?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.