Vizualizezi pagina obiectivului turistic Casa Memoriala Stefan Jager din Jimbolia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Jimbolia, Romania precum: adresa Casa Memoriala Stefan Jager, cum ajung la Casa Memoriala Stefan Jager, program Casa Memoriala Stefan Jager, preturi Casa Memoriala Stefan Jager, poze Casa Memoriala Stefan Jager, localizare pe harta Casa Memoriala Stefan Jager si alte detalii Casa Memoriala Stefan Jager.

  • Locatie: Jimbolia, Timis, Romania

Casa Memoriala Stefan Jager este situata pe strada Tudor Vladimirescu nr. 102, localitatea Jimbolia si reprezinta o marturie a universului artistic al pictorului roman, denumit si “pictorul svab”, Stefan Jager.

Muzeul a fost inaugurat la data de de 31 mai 1969 si cuprinde o sala de atelier de pictura a pictorului, o sectie de etnografie, una de arheologie, o incapere destinata personalitatilor jimboliene, o sala de sedinte, o camera traditionala svabeasca si un spatiu destinat expozitiilor.

Atelierul maestrului pictor cuprinde obiecte personale ale acestuia si 11 lucrari in ulei, acuarele si schite. Stefan Jager este cunoscut pentru picturile sale care descriu istoria, viata, traditiile si obiceiurile svabilor banateni.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Jimbolia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Casa Memoriala Stefan Jager?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.