Vizualizezi pagina obiectivului turistic Casa Memoriala Stefan Ludwig Roth din Medias, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Medias, Romania precum: adresa Casa Memoriala Stefan Ludwig Roth, cum ajung la Casa Memoriala Stefan Ludwig Roth, program Casa Memoriala Stefan Ludwig Roth, preturi Casa Memoriala Stefan Ludwig Roth, poze Casa Memoriala Stefan Ludwig Roth, localizare pe harta Casa Memoriala Stefan Ludwig Roth si alte detalii Casa Memoriala Stefan Ludwig Roth.

  • Locatie: Medias, Sibiu, Romania
Situata pe strada Hermann Oberth nr. 10 din localitatea Medias, Casa Memoriala Stefan Ludwing Roth adaposteste exponate ce amintesc de activitatea istoricului caruia ii poarta numele. Stefan Ludwing Roth (1796 – 1849) a fost un ganditor umanist, profesor si revolutionar pasoptist din Transilvania. A participat la Revolutia de la 1848, militand cu indarjire pentru respectarea drepturilor tuturor nationalitatilor. Influenta sa s-a remarcat atat in domeniul cultural-economic, cat si in cel social-politic. Muzeul detine piese valoroase ce infatiseaza activitatea publicistica, educativa si revolutionara a marelui istoric. Printre acestea mentionam: fotodocumente, pusca cu aer comprimat, piese de mobilier original (scrin pirogravat) sau mantaua purtata de acesta in momentul executiei sale.

Stephan Ludwig Roth a fost inmormantat la Medias, unde i s-a ridicat si un monument, in fata liceului care ii poarta numele.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Medias, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Casa Memoriala Stefan Ludwig Roth?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.