Vizualizezi pagina obiectivului turistic Casa Muzicii din Porto, Portugalia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Porto, Portugalia precum: adresa Casa Muzicii, cum ajung la Casa Muzicii, program Casa Muzicii, preturi Casa Muzicii, poze Casa Muzicii, localizare pe harta Casa Muzicii si alte detalii Casa Muzicii.

  • Locatie: Porto, Norte, Portugalia
  • Adresa: Av da Boavista 604
  • Website: www.casadamusica.com
  • Telefon: 220 120 220

Casa da Musica este o cladire de douasprezece etaje, cu o forma neregulata, care a fost proiectata de catre renumitul arhitect Rem Koolhaas si destinata exclusiv activitatilor de gen muzical. A fost inaugurata in 2005 si, pentru admiratorii minunilor arhitecturale, merita doar ea in sine o vizita pana in Porto.

La exterior, este de un alb imaculat si reprezinta o curiozitate ca structura. La interior, aula ce cuprinde 1.300 de locuri si este prevazuta cu o acustica ireprosabila adaposteste o orga din perioada baroca, lipita de unul dintre pereti, iar sala rezervata personalitatilor este pavata cu dale albastre, pictate de mana, o imixtiune intre minimalismul contemporan si stilul traditional. Turul cu ghid este indubital cea mai buna alegere.

Aici au cantat orchestre de talie internationala, alaturi, desigur, de cea compania rezidenta. La etajul superior se gaseste unul dintre cele mai elegante si mai stilate restaurante din oras.

Din afara, cladirea pare a fi un meteorit esuat in mijlocului civilizatiei. Se afla pe bulevardul principal (Avenida da Boavista, care se intinde pe o distanta de 7 km, spre mare), intr-o piateta dominata de o coloana pe care sunt incastrati un leu si un vultur francez – monument inchinat victoriei protughezilor si englezilor in urma Razboiului Peninsular.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Porto, Portugalia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Casa Muzicii?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.