Vizualizezi pagina obiectivului turistic Casa Parohiala Evanghelica din Cristian, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cristian, Romania precum: adresa Casa Parohiala Evanghelica, cum ajung la Casa Parohiala Evanghelica, program Casa Parohiala Evanghelica, preturi Casa Parohiala Evanghelica, poze Casa Parohiala Evanghelica, localizare pe harta Casa Parohiala Evanghelica si alte detalii Casa Parohiala Evanghelica.

  • Locatie: Cristian, Brasov, Romania

In anul 1890, prezbiteriul evanghelic din Cristian organizeaza un concurs de proiecte pentru constructia casei parohiale.

A fost acceptat proiectul arhitectului brasovean Christian Kertsch si platit cu 10.000 de florini din fondul strans pentru construirea cazarmii.

Casa parohiala evanghelica din Cristian se impune prin eleganta siluetei si tinutei, avand o fatada in stil neoclasic, cu portic monumental si patru coloane inalte cu baza si capitel.

Localul se compune din locuinta parohului (6 camere) si biroul parohial (2 incaperi), la extremitati avand doua corpuri de rezalit cu ferestre dreptunghiulare si frontoane triunghiulare. Frontonul afiseaza un verset biblic: Ich Und Mein Haus – Wir Wollen Dem Herrn Dienen (Eu si casa mea dorim sa-l servim pe Domnul).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cristian, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Casa Parohiala Evanghelica?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Pensiunea Ambient
Brasov, Brasov

Vezi pagina unitatii de cazare Pensiunea Ambient

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.