Vizualizezi pagina obiectivului turistic Casa Rosie din Vaduz, Liechtenstein. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Vaduz, Liechtenstein precum: adresa Casa Rosie, cum ajung la Casa Rosie, program Casa Rosie, preturi Casa Rosie, poze Casa Rosie, localizare pe harta Casa Rosie si alte detalii Casa Rosie.

  • Locatie: Vaduz, Liechtenstein

Casa Rosie cu structura sa etajata, cu frontoane si un turn mare care contine spatii de locuit, strajuieste intre podgorii. Casa a fost construita pe o structura din evul mediu si este situata in zona centrala a orasului Vaduz.

In Evul Mediu cladirea a fost detinuta de Vaistlis. Deoarece in anul 1807 cladirea a fost in posesia familiei Rheinberger, Egon Rheinberger – un pictor celebru, sculptor si arhitect din Liechtenstein – a extins Casa Rosie intre anii 1902 si 1905.

Casa si-a luat numele de culoare rosu-inchis pe care a avut-o cladirea la mijlocul secolului al XIX-lea.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Vaduz, Liechtenstein? Doresti sa te cazezi in apropiere de Casa Rosie?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Casa Roșie, o structură cu scări si un turn de mare, care conține încăperi de locuit, este situată în zona Mitteldorf din Vaduz.Imobilul a avut i timp numerosi .. proprietari printre care Manastirea St. Johann si aritectul Egon Rheinberger

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 2 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.