Vizualizezi pagina obiectivului turistic Casa Venetiana din Sighisoara, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sighisoara, Romania precum: adresa Casa Venetiana, cum ajung la Casa Venetiana, program Casa Venetiana, preturi Casa Venetiana, poze Casa Venetiana, localizare pe harta Casa Venetiana si alte detalii Casa Venetiana.

  • Locatie: Sighisoara, Mures, Romania

Casa Venetiana a fost numita asa datorita ferestrelor duble care imita goticul venetian. Edificiul dateaza din sec. al XVI-lea fiind resedinta primarului Stephanus Mann, a carui piatra funerara poate fi vazuta in Biserica din Deal.

Forma actuala a constructiei este datorata refacerii efectuata in secolul trecut. Desi are o arhitectura aparta, Casa Venetiana se incadreaza perfect in ambianta cetatii dandu-i o nota de fermecatoare noblete.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sighisoara, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Casa Venetiana?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

In cetatea medievala sighisoreana majoritatea cladirilor sunt monumente istorice. Printre acestea se afla si Casa Venetiana afalata in Piata Cetatii!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel Rex
Sighisoara, Mures

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel Rex

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.