Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cascada Saritoarea Bohodeiului din Pietroasa, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pietroasa, Romania precum: adresa Cascada Saritoarea Bohodeiului, cum ajung la Cascada Saritoarea Bohodeiului, program Cascada Saritoarea Bohodeiului, preturi Cascada Saritoarea Bohodeiului, poze Cascada Saritoarea Bohodeiului, localizare pe harta Cascada Saritoarea Bohodeiului si alte detalii Cascada Saritoarea Bohodeiului.

  • Locatie: Pietroasa, Bihor, Romania

Cascada Saritoarea Bohodeiului este situata pe teritoriul administrativ al comunei Pietroasa, pe Valea Aleului, sub Varful Bohodei, la altitudinea de 1.350 m.

Aceasta face parte din complexa rezervatie geologica cu acelasi nume, care se intinde pe suprafata de 174 ha. Este formata pe un perete de stanca alcatuit din cuartite de culoare galbuie, ruginie, violacee. Apele sale cad peste mai multe trepte de inaltimi considerabile.

Cascada ce are 80 m se prelinge pe un perete de stanca fiind formata din numeroase trepte inalte, care sunt construite din cuartite de culoare galbuie, ruginie si violacee; impreuna cu molizii care o strajuiesc, da un farmec aparte peisajului.

Spre cascada se ajunge urmand traseul marcat cu triunghi albastru pe Valea Aleului si pe cei 6 km de drum forestier din Pietroasa si 1 km pe poteca; peisajul este spectaculos prin slabaticie, culorile stancilor si vegetatia ce incadreaza caderea de apa.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pietroasa, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cascada Saritoarea Bohodeiului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.