Vizualizezi pagina obiectivului turistic Casele Schittar-Milcenich-Cerniak din Rijeka, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rijeka, Croatia precum: adresa Casele Schittar-Milcenich-Cerniak, cum ajung la Casele Schittar-Milcenich-Cerniak, program Casele Schittar-Milcenich-Cerniak, preturi Casele Schittar-Milcenich-Cerniak, poze Casele Schittar-Milcenich-Cerniak, localizare pe harta Casele Schittar-Milcenich-Cerniak si alte detalii Casele Schittar-Milcenich-Cerniak.

  • Locatie: Rijeka, Primorsko-Goranska zupanija, Croatia

Casele Schittar-Milcenich-Cerniak se afla de-a lungul Korzo in Rijeka. In anul 1905, Ivan Schittar a decis sa adauge la casa sa doua etaje, noua fatada a imobilului capatand o amprenta Secession. Aceasta a creat o autentica metaforica gradina verticala. Pe frontul sau se afla trandafiri in relief, in jurul ferestrelor au aparut ramuri de maslini si crini, flori de iris la etajul al doilea si la al treilea frunze de acant.

Fatada a fost proiectata de arhitectului Emilio Ambrosini. Acelasi architect a revovat fatada cladirii cu trei etaje adiacenta, care a apartinut lui A. Milcenich. Fereastra magazin care ocupa parterul a fost, de fapt, impodobita cu o balustrada din fier forjat, caracterizata prin coroane mici si tulpini ondulate. In partea de sus a constructiei decorul este executat cu frunze de castan, in loc ramuri de laur si ghirlande.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rijeka, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Casele Schittar-Milcenich-Cerniak?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.