Vizualizezi pagina obiectivului turistic Castelul Alcazar din Toledo, Spania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Toledo, Spania precum: adresa Castelul Alcazar, cum ajung la Castelul Alcazar, program Castelul Alcazar, preturi Castelul Alcazar, poze Castelul Alcazar, localizare pe harta Castelul Alcazar si alte detalii Castelul Alcazar.

  • Locatie: Toledo, Castilla-La Mancha, Spania
  • Adresa: Calle Alféreces Provisionales
  • Pret: adult/copil €5/gratuit
  • Program: 10am-9pm Joi-Mar Iun-Sep, pana la 7pm Oct-Mai

Pe cel mai inalt punct din Toledo se afla castelul Alcázar. Abd ar-Rahman III a ridicat un al-Qasr aici in secolul 10, care a fost modificat ulterior de catre crestini. Alonso Covarrubias l-a reconstruit ca o resedinta regala pentru Carlos I, dar curtea s-a mutat la Madrid si cetatea in cele din urma a devenit o academie militara. Alcázar a fost grav avariat in timpul asediului garnizoanei de catre militiile loialiste la inceputul razboiului civil in 1936. Rezistenta indarjita a soldatilor si refuzul celebru al comandantului Moscardo de a se preda, in schimbul vietii fiului sau, au facut din el un simbol nationalist puternic.

Refacut sub Franco, castelul Alcazar din Toledo a fost recent redeschis ca muzeu militar de dimensiuni uriase. Sunt prezente uniformele si medaliile, dar partea cea mai buna este sectiunea istorica exhaustiva, cu o privire in profunzime a istoriei natiunii in spaniola si engleza. Pana cand ajungeti la sfarsitul secolului 19, picioarele va vor cersi mila, dar usurarea este la indemana: sensibilul Razboi Civil este in esenta rezumat intr-un singur paragraf, pentru a evita controversele. Puteti vedea, insa, o recreare a biroului lui Moscardo; alte puncte importante includ curtea interioara centrala decorata cu stema habsburgica, precum si vestigii arheologice din perioada maura.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Toledo, Spania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Castelul Alcazar?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.