Vizualizezi pagina obiectivului turistic Castelul Barbarossa din Anacapri, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Anacapri, Italia precum: adresa Castelul Barbarossa, cum ajung la Castelul Barbarossa, program Castelul Barbarossa, preturi Castelul Barbarossa, poze Castelul Barbarossa, localizare pe harta Castelul Barbarossa si alte detalii Castelul Barbarossa.

  • Locatie: Anacapri, Capri, Italia

Pe stancile de nord-est din Anacapri, pe unul dintre varfurile mai joase ale masivului Monte Solaro, sunt ruinele Castelului Barbarossa, porecla data amiralului otoman Khair-ad-Din Pasa, care a cucerit insula in anul 1535. Castelul Barbarossa este situat la aproximativ 412 metri deasupra nivelului marii.

Castelul Barbarossa este de obicei inchis pentru public, si in mod regulat se organizeaza excursii cu ghid. In unele incaperi ale castelului functioneaza un mic centru de cercetare si observare ornitologica, care este condusa de Fundatia suedeza ‘Axel Munthe’.

Pentru tururi ghidate contactati Biroul de Informare Turistica din Capri din Piazzetta sau prin telefon la +39 081 8370686.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Anacapri, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Castelul Barbarossa?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.