Vizualizezi pagina obiectivului turistic Castelul Castiglione din Capri, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Capri, Italia precum: adresa Castelul Castiglione, cum ajung la Castelul Castiglione, program Castelul Castiglione, preturi Castelul Castiglione, poze Castelul Castiglione, localizare pe harta Castelul Castiglione si alte detalii Castelul Castiglione.

  • Locatie: Capri, Italia

Castelul Castiglione este construit din piatra de calcar si are ziduri care au la colturi turnuri patrate incununate cu creneluri. In apropierea castelului a fost construita candva capela Santa Maria della Libera, din care azi mai exista doar cateva ruine. Muntele Castiglione, cu locatia sa strategica si partea de sud, cu stanci abrupte ale coastei, era locul potrivit pentru a construi un fort.

Aspectul actual al castelului se datoreaza unei restaurari efectuate in anul 1957. Castelul Muntele Castiglione a fost, probabil, construit intre secolele 10-11 pentru a oferi locuitorilor din Capri un loc sigur de refugiu in caz de pericol.

In 1912, ruinele castelului au fost vandute Companiei Fondiaria Capri iar aceasta a trecut in proprietatea Baronului Alberto Fassini SIA si in cele din urma in a Ducelui Roberto Caracciolo, care in anul 1952 a restaurat castelul si l-a destinat locuintelor publice.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Capri, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Castelul Castiglione?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Capri