Vizualizezi pagina obiectivului turistic Castelul din Vaduz din Vaduz, Liechtenstein. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Vaduz, Liechtenstein precum: adresa Castelul din Vaduz, cum ajung la Castelul din Vaduz, program Castelul din Vaduz, preturi Castelul din Vaduz, poze Castelul din Vaduz, localizare pe harta Castelul din Vaduz si alte detalii Castelul din Vaduz.

  • Locatie: Vaduz, Liechtenstein

Castelul Vaduz este palatul si resedinta oficiala a Printului Liechtenstein, castel care a dat numele orasului Vaduz, capitala Liechtenstein. Proprietarii terenului pe care se afla castelul si ai vechiului castel (construit in secolul al 1XII-lea) au fost contii de Werdenberg-Sargans.

Capela Sf Ana a fost probabil construita in Evul Mediu. Altarul principal este gotic tarziu. In Razboiul svabilor din anul 1499, castelul a fost ars de confederatia elvetiana. Partea de vest a fost extinsa de catre contele Kaspar von Hohenems (1613-1640). Familia Liechtenstein a devenit proprietara Casteluli Vaduz in anul 1712.

Castelul a suferit o restaurare majora in anii 1904 si 1920, apoi din nou la inceputul anilor 1920, in timpul domniei lui Johann al II-lea, si a fost extins la inceputul anilor 1930 de catre printul Franz Joseph al II-lea. Din anul 1938, castelul a fost resedinta principala a familiei Princiare Liechtenstein. Castelul nu este deschis pentru public ca familia princiara inca traieste in castel.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Vaduz, Liechtenstein? Doresti sa te cazezi in apropiere de Castelul din Vaduz?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Castelul Vaduz se află pe un deal, la 120 de metri deasupra orasului Vaduz. Este simbolul capitalei și poate fi văzut de departe.
Se crede că acesta a fost construit ca o fortăreață încă din secolul al XII-lea,. Castelul Vaduz este menționat pentru prima dată în documentele datând din 1322.Castelul a intrat în proprietatea Familiei Domnești în 1712, iar aripa de vest a servit drept reședință oficială a familiei până în 1732

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 2 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.