Vizualizezi pagina obiectivului turistic Castelul Josika din Moldovenesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Moldovenesti, Romania precum: adresa Castelul Josika, cum ajung la Castelul Josika, program Castelul Josika, preturi Castelul Josika, poze Castelul Josika, localizare pe harta Castelul Josika si alte detalii Castelul Josika.

  • Locatie: Moldovenesti, Cluj, Romania

Castelul Josika din Moldovenesti, judetul Cluj gazduieste in prezent primaria orasului. Construit in stil baroc, castelul nu a lasat prea mult indicii legate de istoria sa.

In cursul unor lucrari de plantare realizate in primavara anulul 1912 la Moldovenesti, in gradina Castelului Josika a fost descoperit accidental un cimitir de inhumatie. In urma acestei descoperire, Sectiunea Numismatica si Arheologica a Muzeului National al Transilvaniei a fost informata, urmand sa fie initiata o ancheta de catre Roska Marton, care a fost mandatat sa efectueze cercetari arheologice.

In urma sapaturilor din 1912, au fost descoperite 57 de morminte de injumatie, ce au fost datate ca fiind din epoca medievala timpurie.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Moldovenesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Castelul Josika?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.