Vizualizezi pagina obiectivului turistic Catedrala Arhiepiscopala Sf Ierarh Nicolae din Galati, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Galati, Romania precum: adresa Catedrala Arhiepiscopala Sf Ierarh Nicolae, cum ajung la Catedrala Arhiepiscopala Sf Ierarh Nicolae, program Catedrala Arhiepiscopala Sf Ierarh Nicolae, preturi Catedrala Arhiepiscopala Sf Ierarh Nicolae, poze Catedrala Arhiepiscopala Sf Ierarh Nicolae, localizare pe harta Catedrala Arhiepiscopala Sf Ierarh Nicolae si alte detalii Catedrala Arhiepiscopala Sf Ierarh Nicolae.

  • Locatie: Galati, Galati, Romania

Catedrala Arhiepiscopala Sf. Ierarh Nicolae este situata in municipiul Galati, pe strada Domneasca nr.104. A fost ridicata intre 1906-1017 de catre printul Ferdinand si principesa Maria, alaturi de episcopul Pimen Georgescu, viitorul mitropolit al Moldovei.

Edificiul monahal construit in stil muntenesc dupa planurile arhitectilor P. Antonescu si St. Burcus, are o lungime exterioara de 37 m si o inaltime de 42,5 m. In interior este pardosit cu dale din marmura de Carara albe si rosii si pictat in fresca.

Acces: str. Brailei – str. Domneasca

Hram: 06.12 – Sfantul Ierarh Nicolae; 02.02 – Intampinarea Domnului


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Galati, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Catedrala Arhiepiscopala Sf Ierarh Nicolae?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.