Vizualizezi pagina obiectivului turistic Catedrala Frauenkirche din Munchen, Germania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Munchen, Germania precum: adresa Catedrala Frauenkirche, cum ajung la Catedrala Frauenkirche, program Catedrala Frauenkirche, preturi Catedrala Frauenkirche, poze Catedrala Frauenkirche, localizare pe harta Catedrala Frauenkirche si alte detalii Catedrala Frauenkirche.

  • Locatie: Munchen, Bavaria, Germania
  • Adresa: Frauenplatz 1
  • Pret: turn €2
  • Program: 7am-7pm Sam-Mie, 7am-8.30pm Joi, 7am-6pm Vin

Un alt simbol proeminent al Munchen-ului sunt cele doua domuri in forma de ceapa ale catedralei gotice si biserica parohiala, cunoscute sub numele de Frauenkirche. Ca amplasare, le gasim in centrul vechi al orasului, nu departe de Marienplatz. Constructia catedralei a inceput in anul 1468, sub comanda Printului Sigismund, care l-a delegat pe Jörg von Halsbach sa se ocupe de tot ce presupunea acest lucru.

In perioada Celui de-al Doilea Razboi Mondial, Frauenkirche a suferit pagube serioase de pe urma bombardamentelor aeriene, insa, mai tarziu a fost reconstruita si renovata in cateva faze succesive. Turnul din sud al catedralei poate fi vizitat si ofera o perspectiva deosebita, cuprinzatoare asupra acoperisurilor din Munchen si dezvaluie putin din frumusetea alba a Alpilor. La intrarea acestui maiestuos edificiu gotic vizitatorul poate vedea, printre altele, legendara urma a diavolului imprimata pe podeaua bisericii. Un alt vestigiu este mormantul printesei, care isi are locul intr-o firida dedesubtul altarului. Cel mai vechi cimitir unde se odihnesc membrii curtii Wittelsbachs pastreaza si osemintele Sfantului Imparat Roman Ludwig Bavarezul (1282-1347).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Munchen, Germania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Catedrala Frauenkirche?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.