Vizualizezi pagina obiectivului turistic Catedrala Saint Patrick din Dublin, Irlanda. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Dublin, Irlanda precum: adresa Catedrala Saint Patrick, cum ajung la Catedrala Saint Patrick, program Catedrala Saint Patrick, preturi Catedrala Saint Patrick, poze Catedrala Saint Patrick, localizare pe harta Catedrala Saint Patrick si alte detalii Catedrala Saint Patrick.

  • Locatie: Dublin, Irlanda
  • Adresa: St Patrick's Close
  • Transport - autobuz: 50, 50A or 56A from Aston Quay or 54 or 54A from Burgh Quay
  • Website: www.stpatrickscathedral.ie
  • Pret: adult/pensionar & student/copil €5.50/4.50/gratuit
  • Program: 9am-5pm Lun-Vin, 9-10.30am & 12.30-2.30pm Dum, program prelungit vara

Catedrala Saint Patrick este una dintre cele mai populare atractii turistice din Dublin. Construita intre anii 1220 si 1260, catedrala este una dintre putinele cladiri ramase din orasul medieval Dublin. Astazi, Catedrala Saint Patrick este Catedrala Nationala a Bisericii Irlandei si este, in continuare, cea mai mare catedrala din tara. Vizitatorii pot invata despre fascinanta istorie a cladirii, inclusiv despre cel mai faimos conducator (Dean) al ei, Jonathan Swift, care este ingropat intr-unul din cele 700 de morminte de aici.

Catedrala Saint Patrick contine, de asemenea, sase placi de mormant celtice, care au peste 1.000 de ani vechime, si o colectie neobisnuita de monumente. Catedrala este un lacas activ de cult si ofera servicii religioase zilnice, dimineata si seara. Vizitatorii care doresc sa asiste la unul din aceste servicii sunt bineveniti si nu trebuie sa plateasca taxa de intrare.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Dublin, Irlanda? Doresti sa te cazezi in apropiere de Catedrala Saint Patrick?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 4.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
Dimancea Madalina

dimancea-madalina

Un alt simbol al orasului care trebuie musai vizitat.
Este cea mai mare Catedrala din Irlanda avand 85 m. Aici veti gasi mormantul lui Jonathan Swift si al sotiei sale, Esther Johnson, cunoscuta ca Stella.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 7 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.