Vizualizezi pagina obiectivului turistic Catedrala San Lorenzo din Scala, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Scala, Italia precum: adresa Catedrala San Lorenzo, cum ajung la Catedrala San Lorenzo, program Catedrala San Lorenzo, preturi Catedrala San Lorenzo, poze Catedrala San Lorenzo, localizare pe harta Catedrala San Lorenzo si alte detalii Catedrala San Lorenzo.

  • Locatie: Scala, Coasta Amalfi, Italia

Catedrala San Lorenzo din Scala, a fost construita in stil romanic si se pare ca exista inainte de sec. al XII-lea (mentionata intr-un document din anul 1169). In timp biserica a fost extinsa si transformata in stil gotic (din care exista urme clare) in sec. al XIV-lea.

Fatada principala este foarte interesanta atat pentru configuratia sa pentru decoratiuni simple, tipic eclectismului artistic cu glafuri de marmura, cu ramuri si grifoni sculptati. Nava centrala si transeptul au tavanul pictat (1748) dedicat vietii lui San Lorenzo de catre artistii Antonio Cacciapuoti si Giovanni De Simone pentru decoratiuni.

La inceputul culoarului din stanga se afla o cristelnita sprijinita de capiteluri de marmura similare cu cele ale criptei.
Aghiasmaterele sunt formate din stalpi eleganti, rotunjiti cu stemele Scala. Pe acei piloni se sprijina bazinele cu apa sfintita.

Turnul cu clopotnita este construit in plan patrat si este impartit in trei etaje de rame din piatra gri. La etajul al doilea sunt ferestre cu sprosuri tompagnate. Etajul al treilea contine un ceas mare.
Palatul Episcopal este o cladire mare, situata pe latura de nord, care in timp a devenit proprietate privata.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Scala, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Catedrala San Lorenzo?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.