Vizualizezi pagina obiectivului turistic Catedrala Uspenski din Helsinki, Finlanda. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Helsinki, Finlanda precum: adresa Catedrala Uspenski, cum ajung la Catedrala Uspenski, program Catedrala Uspenski, preturi Catedrala Uspenski, poze Catedrala Uspenski, localizare pe harta Catedrala Uspenski si alte detalii Catedrala Uspenski.

  • Locatie: Helsinki, Southern Finland, Finlanda
  • Adresa: Kanavakatu 1
  • Telefon: 09 634 267
  • Program: 9.30am-4pm Lun-Vin, 9.30am-2pm Sam, pranz-3pm Dum, inchis Lun Oct-Apr

La est de Market Square din Helsinki exista un pod care duce pe insula Katajanokka. Imediat pe stanga, situata vizibil pe un deal, se afla Catedrala Ortodoxa Uspenski (1868), cu ale sale cupole aurii care contin icoane si picturi pe interior.

Districtul Katajanokka contine cele mai bune exemple de arhitectura finlandeza Art Nouveau si merita sa acordati putin timp unei plimbari in jurul cladirilor de aici si in curtile lor interioare. Tot aici se afla una din cele mai impresionante cladiri ale lui Engel, Cazarma Navala. Dupa o lunga perioada de neglijare, cladirea a fost renovata si acum este ocupata de catre Ministerul de Externe.

Catedrala Uspenski este cea mai mare catedrala ortodoxa din Europa Occidentala. Cu fatada sa din caramida rosie, biserica este unul din cele mai clare exemple ale impactului Rusiei in istoria Finlandei.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Helsinki, Finlanda? Doresti sa te cazezi in apropiere de Catedrala Uspenski?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.