Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cazematele Bock din Luxembourg, Luxemburg. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Luxembourg, Luxemburg precum: adresa Cazematele Bock, cum ajung la Cazematele Bock, program Cazematele Bock, preturi Cazematele Bock, poze Cazematele Bock, localizare pe harta Cazematele Bock si alte detalii Cazematele Bock.

  • Locatie: Luxembourg, Luxemburg
  • Adresa: Montée de Clausen Clausen
  • Telefon: tel, info: 22 28 09
  • Pret: adult/copil €1.75/€1
  • Program: 10:00-17:00 Mar-Oct

In anul 963, Contele Siegfried a construit un castel fortificat pe promontoriul Bock, care in scurt timp a devenit leaganul orasului. In cursul secolelor, pe partea de vest, au fost adaugate ziduri marete de jur imprejurul castelului, care, insa, nu au impiedicat burgunzii in incercarea lor de a cuceri orasul in 1443. Cei mai buni ingineri constructori ai noilor stapani (burgunzii, spaniolii, francezii, austriecii si Confederatia germana), au transformat in cele din urma orasul intr-unul dintre cele mai puternice amplasamente din lume, ‘Gibraltarul Nordului’.

Mijloacele de aparare ale castelului au fost intarite de trei inele fortificate cu 24 de forturi, alte 16 lucrari de aparare puternice si o retea unica, lunga de 23 de kilometri, a cazematelor: acestea puteau adaposti mii de soldati si caii lor, dar si ateliere, bucatarii, brutarii, abatoare etc. In anul 1867, dupa declaratia de neutralitate, armata s-a retras din cetate iar in timpul urmatorilor 16 ani, 90% di aparatori au fost demolate.

In 1875, suprastructura Bock-ului, o constructie formidabila, a fost distrusa. Cu toate acestea, s-a dovedit a fi imposibil sa arunce in aer cazematele (partile subterane) fara a distruge o parte a orasului, de aceea s-au multumit sa astupe doar unele intrari. In ciuda acestui fapt, raman 17 kilometri de tuneluri, adesea pe diferite niveluri si scari extraordinare patrund pana la 40 de metri in interiorul stancii.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Luxembourg, Luxemburg? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cazematele Bock?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.