Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cazinoul din Sinaia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sinaia, Romania precum: adresa Cazinoul, cum ajung la Cazinoul, program Cazinoul, preturi Cazinoul, poze Cazinoul, localizare pe harta Cazinoul si alte detalii Cazinoul.

  • Locatie: Sinaia, Prahova, Romania

In anii ’30, Cazinoul Sinaia era principalul punct de atractie al statiunii, fiind frecventat atat de turisti romani, cat si de cei din afara tarii care soseau la Sinaia in numar foarte mare.

Construit intre anii 1912-1913, la initiativa regelui Carol I, Cazinoul Sinaia impresioneaza prin arhitectura impozanta, fiind proiectat de arhitectul Petre Antonescu. Baronul de Marcay a fost primul actionar al cazinoului, acesta fiind construit dupa planurile unui cazino din Monte Carlo.

In prezent, Cazinoul Sinaia a iesit din circuitul jocurilor de noroc, fiind transformat in Centrul International de Conferinte.

Sala Oglinzilor poate gazdui receptii de pana la 500 de persoane. Salonul Oval are o capacite de 240 de locuri. Salonul cu struguri este destinat reuniunilor de pana la 60 de participanti. Sala de teatru are 400 de locuri. Pe langa acesta sali deosebite prin designul luxos, mai exista doua saloane de protocol si doua sali de conferinte.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sinaia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cazinoul?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Situat in parcul Ghica Casinoul l-am vizitat anul trecut (septembrie 2014) pe afara pentru ca in interior avea loc o conferinta a medicilor veterinari!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproape 6 ani

romeo j

romeo-j

Stie cineva ce anume este expus ce se poate vizita in interior? Merita revazut? Mai posteaza cineva pe acest site in afara de mine? Am impresia ca vorbrsc singur!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproape 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel Riviera
Sinaia, Prahova

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel Riviera

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.