Vizualizezi pagina obiectivului turistic Centrul Cultural I. Al. Bratescu-Voinesti din Pucioasa, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pucioasa, Romania precum: adresa Centrul Cultural I. Al. Bratescu-Voinesti, cum ajung la Centrul Cultural I. Al. Bratescu-Voinesti, program Centrul Cultural I. Al. Bratescu-Voinesti, preturi Centrul Cultural I. Al. Bratescu-Voinesti, poze Centrul Cultural I. Al. Bratescu-Voinesti, localizare pe harta Centrul Cultural I. Al. Bratescu-Voinesti si alte detalii Centrul Cultural I. Al. Bratescu-Voinesti.

  • Locatie: Pucioasa, Dambovita, Romania

Centrul Cultural I. Al. Bratescu-Voinesti din Pucioasa a fost infiintat in anul 1924 iar in actualul sediu functioneaza din septembrie 1998. Asezamantul cultural este dotat cu o sala de spectacole, spatii pentru conferinte si simpozioane, sali de cursuri si seminarii, spatii expozitionale, toate cu dotari specifice activitatilor pentru care servesc.

In Centrul Cultural I. Al. Bratescu-Voinesti din Pucioasa au loc manifestari cultural artistice ocazionate de diversele evenimente din viata orasului si cele prilejuite de schimburile culturale. Centrul dispune de un ansamblu Folcloric ‘Junii Valahi’ cu 20 membri si colaboreaza cu corul ‘Armonia’.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pucioasa, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Centrul Cultural I. Al. Bratescu-Voinesti?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel King
Targoviste, Dambovita

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel King

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.