Vizualizezi pagina obiectivului turistic Centrul de Natanie Kantrida din Rijeka, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rijeka, Croatia precum: adresa Centrul de Natanie Kantrida, cum ajung la Centrul de Natanie Kantrida, program Centrul de Natanie Kantrida, preturi Centrul de Natanie Kantrida, poze Centrul de Natanie Kantrida, localizare pe harta Centrul de Natanie Kantrida si alte detalii Centrul de Natanie Kantrida.

  • Locatie: Rijeka, Primorsko-Goranska zupanija, Croatia

Piscinele Kantrida din Rijeka formeaza un complex urban si sportiv de cinci piscine nou amenajate, situate pe malul Marii Adriatice, cu o vedere uimitoare asupra insulelor din apropiere si a Peninsulei Istria.

Complexul include cinci piscine (doua bazine olimpice, un bazin de 25 m lungime, o piscina pentru copii, precum si o piscina de scufundari) si facilitati suplimentare, cum ar fi centru de sanatate si frumusete, centru de fitness, garaje publice, cafenele, restaurante, plaja, sali de conferinta, sala de lectura si piete.

Complexul a castigat o medalie de bronz mondiala la categoria de facilitati acvatice si dotari de recreere, medalie desemnata de catre Comitetul International Olimpic si Asociatia Internationala pentru Sport, precum si un premiu special la Jocurile Paralimpice, acordat de Consiliul International pentru facilitati adecvate pentru persoanele cu handicap. Complexul a fost proiectat de studioul de arhitectura Zoppini.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rijeka, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Centrul de Natanie Kantrida?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.