Vizualizezi pagina obiectivului turistic Centrul Multimedia MMC din Rovinj, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rovinj, Croatia precum: adresa Centrul Multimedia MMC, cum ajung la Centrul Multimedia MMC, program Centrul Multimedia MMC, preturi Centrul Multimedia MMC, poze Centrul Multimedia MMC, localizare pe harta Centrul Multimedia MMC si alte detalii Centrul Multimedia MMC.

  • Locatie: Rovinj, Istria, Croatia

Centrul Multimedia din Rovinj este cea mai recenta infrastructura culturala a orasului. Din necesitatea de a redefini deja de mult ruinatul cinema vechi din Piata Santierului Naval, in anul 2006 s-a construit o cladire moderna, in imediata vecinatate a marii, de 250 de metri patrati, spre deliciul intregii populatii din Rovinj. Scopul principal al acestui atractiv si multi-functional edificiu este in primul rand de a servi cele mai diverse activitati culturale, intelectuale, educationale si de divertisment ale cetatenilor.

Centrul are o sala in care se expune sculptura mai ales a tinerilor artisti croati. Dintr-o gama larga de programe si evenimente pe care MMC le gazduieste putem aminti: promotii, prelegeri, prezentari, proiectii de film, concerte, seri de dans, targuri de carte, expozitii.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rovinj, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Centrul Multimedia MMC?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.