Vizualizezi pagina obiectivului turistic Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii din Tulcea, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Tulcea, Romania precum: adresa Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, cum ajung la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, program Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, preturi Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, poze Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, localizare pe harta Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii si alte detalii Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii.

  • Locatie: Tulcea, Tulcea, Romania

Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii este situat in Tulcea, pe strada 14 noiembrie nr. 1. Poate fi vizitat in perioada mai-septembrie intre orele 10-20, iar in perioada octombrie-aprilie intre orele 10-18. Vizitarea muzeului dureaza aprox. 2-3 ore, timp in care vei descoperi fascinanta lume a Deltei.

Muzeul este dispus pe 3 nivele, cel mai atractiv fiind demisolul, unde se afla bazinele cu pesti. La intrarea in muzeu se pot urmari documentare despre Delta Dunarii si despre Dobrogea, ce expun imagini de la geneza deltei si pana in prezent.

La etaj este amplasata o minigradina botanica, diorame cu flora si fauna, prezentarea de obiecte traditionale, folosite de catre localnicii Deltei, o sala de joaca pentru copii si o sala de conferinte. Aici exista si o cofetarie unde va puteti relaxa.

Dupa cum am specificat anterior, demisolul adaposteste acvariile, cea mai cautata sectiune a muzeului. Primul acvariu este cilindric si prezinta un tub prin care va puteti strecura pentru a privi pestii atat dinspre interior cat si dinspre exterior. Tavanul muzeului este decorat cu plase de pescuit.

Muzeul gazduieste specii diverse de peste ce va vor fi prezentati la Aqvarium, specii migratoare, pestii de cultura sau specii exotice.

La iesirea din muzeu veti putea admira un bazin cu broaste testoase si un stand cu suveniruri.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Tulcea, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.