Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cheile Carasului din Carasova, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Carasova, Romania precum: adresa Cheile Carasului, cum ajung la Cheile Carasului, program Cheile Carasului, preturi Cheile Carasului, poze Cheile Carasului, localizare pe harta Cheile Carasului si alte detalii Cheile Carasului.

  • Locatie: Carasova, Caras-Severin, Romania

Cheile Carasului sunt situate in muntii Aninei, intre confluenta paraului Comarnic cu Carasul, comuna Carasova. Acestea se intind pe 19 km – nu pot fi strabatuti decat 10 km, dar este de ajuns ca sa le descoperi frumusetea si salbaticia.

Cheile Carasului constituie o rezervatie complexa, floristica si speologica, cu o suprafata de 894.50 ha, situata intr-o zona ce cuprinde unele dintre cele mai frumoase fenomene carstice ale Banatului, doline, pesteri, chei. In aceste chei se intalnesc: frasin, scumpie, iar pe platouri si coaste domoale intalnim paduri de gorun si fag;

La 20 de minute distanta se afla Poiana Liliecilor, de unde se poate urca la pestera omonima unde se ajunge escaladand un perete vertical. Gura Pesterii Liliecilor seamana aproape perfect cu conturul Africii.

La cativa kilometri de pestera descoperim un alt loc pentru care merita sa bati muntii – Cascada Bigar, pozitionata fix pe locul in care trece paralela 45 a globului pamantesc, iar apa curge de pe o stanca parca suspendata in aer.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Carasova, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cheile Carasului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.