Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cheile Costesti din Costesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Costesti, Romania precum: adresa Cheile Costesti, cum ajung la Cheile Costesti, program Cheile Costesti, preturi Cheile Costesti, poze Cheile Costesti, localizare pe harta Cheile Costesti si alte detalii Cheile Costesti.

  • Locatie: Costesti, Valcea, Romania

Cheile Costesti se afla in Parcul National Buila-Vanturarita, Muntii Capatanii, comuna Costesti, judetul Valcea si mai sunt cunoscute drept Cheile Pietrenilor.

Cheile Costesti sunt declarate rezervatie naturala, dotate cu izvoare minerale sulfuroase, clorurate, bicarbonatate, sodice, hipotone, amenajate in versantul de pe partea dreapta a paraului. Acestea se recomanda pentru problemele rinichilor, fierei, stomacului si intregului tub digestiv, precum si pentru afectiuni endocrine.

Cheile insotesc paraul Costesti pe o distanta de 4 km si sunt greu de parcurs pe albia paraului, dar pot fi admirate de pe drumul forestier.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Costesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cheile Costesti?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.