Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cheile Gilortului din Novaci-Straini, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Novaci-Straini, Romania precum: adresa Cheile Gilortului, cum ajung la Cheile Gilortului, program Cheile Gilortului, preturi Cheile Gilortului, poze Cheile Gilortului, localizare pe harta Cheile Gilortului si alte detalii Cheile Gilortului.

  • Locatie: Novaci-Straini, Gorj, Romania

Cheile Gilortului se afla in apropiere de orasul Novaci, judetul Gorj apoi se continua drumul catre nord pe cursul raului Gilort.

Cheile Gilortului sunt spectaculoase prin cascadele create de rau, peisajele si padurile de foioase si de brad care urmaresc cursul raului pana in Novaci.

Gilortul, al carui nume este considerat de origine dacica, izvoraste din Muntii Parang, respectiv de sub Varful Parangului Mare (2519 m) prin doua izvoare principale, situate la altitudinea de aproape 2350 m, fiind insotit pe dreapta de Vf. Mandra, iar pe stanga de Vf. Gruiu si dupa un lung traseu intramontan cu chei, repezisuri si cascade ajunge la Novaci.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Novaci-Straini, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cheile Gilortului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.