Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cheile Lapusului din Targu Lapus, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Targu Lapus, Romania precum: adresa Cheile Lapusului, cum ajung la Cheile Lapusului, program Cheile Lapusului, preturi Cheile Lapusului, poze Cheile Lapusului, localizare pe harta Cheile Lapusului si alte detalii Cheile Lapusului.

  • Locatie: Targu Lapus, Maramures, Romania

In nordul judetului Maramures, natura ne uimeste cu generozitatea sa. Cei dornici sa ii dezvaluie secretele si sunt dispusi sa porneasca la picior, nu vor fi dezamagiti! Aici se intinde Defileul Lapusului. Acesta incepe din localitatea Razoare si are o lungime de 28 km, sfarsindu-se in apropierea localitatii Remecioara.

Cheile Lapusului ofera posibilitatea practicarii de sporturi extreme, precum rafting, activitate din ce in ce mai cautata de turisti dornici de aventura. Pentru necunoscatori ar fi de mentionat ca raftingul este coborarea cu barci speciale a unor ape repezi de munte si este atat o activitate de agrement in aer liber, cat si un sport de echipa unde coordonarea miscarilor este totul. Ineditul practicarii acestui sport in Cheile Lapusului este dat de faptul ca zona este una dintre cele mai neatinse din tara, pastrandu-si salbaticia peisajului.

Turistii car doresc sa viziteze zona Cheilor Lapusului pot opta fie pentru cazarea la cort, fie la pensiuni, acestea fiind singurele posibilitati de cazare din zona. Astfel, e bine de stiut faptul ca unitatile de cazare cele mai apropiate de defileu sunt situate in orasul Targu Lapus sau in satele Rohia si Remecioara.

In ceea ce priveste preturile, acestea se situeaza intre 15 si 20 euro de persoana pe zi, iar in tariful respectiv intra cazarea si trei mese pe zi. Tinand cont de faptul ca numarul pensiunilor nu este foarte mare, este recomandat sa faceti rezervari din timp.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Targu Lapus, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cheile Lapusului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.