Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cheile Latoritei din Ciungetu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ciungetu, Romania precum: adresa Cheile Latoritei, cum ajung la Cheile Latoritei, program Cheile Latoritei, preturi Cheile Latoritei, poze Cheile Latoritei, localizare pe harta Cheile Latoritei si alte detalii Cheile Latoritei.

  • Locatie: Ciungetu, Valcea, Romania

Intre crestele Parangului, Lotrului si Capatanii, se intind semetii munti ai Latoritei, restransi ca suprafata, insa destul de inalti. In sudul acestora, langa lacul de acumulare Petrimanu se afla Cheile Latoritei ce ofera un peisaj salbatic, de o frumusete rara.

Cheile sunt situate la 3 ore de mers cu masina de la Bucuresti si la doua de Sibiu, pe drumul dinspre Brezoi, inainte de Voineasa, apucand spre Ciunget si apoi pe drumul asfaltat DJ 701D.

Peisajul oferit de chei este invadat de vegetatie luxurianta, paraiase de munte, cascade si pasari de tot soiul. Vara fluturii multicolori vin sa completeze imaginea salbatica oferita de chei.

Punctele de atractie sunt: Cascada Apa Spanzurata, Lacurile Petrimanu si Galbenu, Lacul Iezerul Latoritei, Piatra Fetii si altele.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ciungetu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cheile Latoritei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.