Vizualizezi pagina obiectivului turistic Cheile Rasnoavei din Rasnov, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rasnov, Romania precum: adresa Cheile Rasnoavei, cum ajung la Cheile Rasnoavei, program Cheile Rasnoavei, preturi Cheile Rasnoavei, poze Cheile Rasnoavei, localizare pe harta Cheile Rasnoavei si alte detalii Cheile Rasnoavei.

  • Locatie: Rasnov, Brasov, Romania

Renumite pentru instalatia de bungee-jumping, unica in Europa, Cheile Rasnoavei atrag anual mii de turisti, indiferent ca sunt pasionati de sporturi extreme, drumetii sau iubitori de natura. Peretii din stanca se ridica abrupt pana la 270 metri inaltime, alcatuind un peisaj impresionant.

Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 135m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care sare.

In impresionantul perete din Cheile Rasnoavei – malul drept – s-au stabilit mai multe trasee alpine, dintre care cele mai cunoscute sunt Santinela Cheilor si Surplombele de Aur. Alaturi de aceste trasee, in Cheile Rasnovei au aparut si alte trasee care pot fi cu usurinta reperate, fiind marcate foarte vizibil cu vopsea, aplicata pe stanca.

Foarte interesante datorita caracterului lor si a expozitiei sudice sunt traseele din Peretele sudic al Postavarului (Abruptul Itwig) si din Vanga Mare.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rasnov, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cheile Rasnoavei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Foarte frumos locdin Romania, dar cheile nu sunt atat de lungi iar drumul este destul de greu.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Vila Ambient
Cristian, Brasov

Vezi pagina unitatii de cazare Vila Ambient

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.